Un febrer ple d’activitats

Hola a tots i totes!

Durant aquest mes de febrer a 7DE9 hem fet dues activitats ben divertides on tots ens ho hem passat molt bé: la rua de carnaval i La Clau.

 

La primera de totes va ser l’esperada rua de carnaval, on tarongetes, blaus i grocs portaven dues setmanes fent les seves disfresses.

Els més petits es van convertir en superherois, mentre que els grocs anaven de picaperdres i els blaus de pitufos.  Totes les disfresses van quedar espectaculars!

Després de la rua, on hi havia diferents agrupacions de joves, hi havia un escenari amb un animador que ens va fer ballar i cantar molt. La diversió va estar assegurada durant tota la tarda de dissabte.

Aquí us adjuntem algunes fotografies de la rua de carnaval:

 

La segona activitat va ser La Clau que es va fer a la Salle de Reus. Durant aquests dos dies vam compartir grans experiències i moments amb altres nens i nenes, que com nosaltres, forman part de Joves La Salle Catalunya.

L’objectiu de la trobada era celebrar el 25 aniversari de Joves la Salle, per això es van fer moltes gimcanes i activitats. Fins i tot ens va donar temps de visitar Reus i de participar en un correfoc!

Van ser dos dies molt intensos i molt divertits, aquí us deixem algunes fotografies:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s