Vivint la Pasqua!

Parlar de Pasqua és parlar de Primavera, de Vida, de Resurrecció. Com cada any Sant Martí  Sesgueioles acull infants i joves per compartir, jugar, viure i celebrar la Pasqua. El grup 7DE9 també hem estat presents amb tots els nivells.

IMG_0221

Noves experiències, noves amistats i sempre un record a la motxilla.

IMG_0217El grup de Grocs vam ser convidats a la festa d’aniversari del Príncep Nelson, feia 18 anys i tot i ell no saber-ho estaven a punt de canviar moltes coses al Regne del Gel. Els nens i nenes van haver de buscar l’Olaf, el pobre per culpa dels poders del Príncep Nelson s’havia desfet! Girant sobre això vam fer activitats que els van encantar.’ Cristina Alonso, monitora de Grocs.

unnamed_2‘El grup de Blaus vam viure una Pasqua molt divertida, ens ho vam passar d’allò més bé i vam donar el 100% a totes les activitats, una de les que més els va agradar van ser els racons que vam fer, Vam gaudir molt. També vam fer excursions per la zona tot fent parades i coneixent més els companys del grup de Pasqua.’ Jordi Gumbau, monitor de Blaus.

unnamed_1‘El grup de vermells hem treballat l’eix de marca o petjada, mitjançant uns testimonis, alguns molt pròxims, vam anar descobrint que ens marcava i que ens deixava petjada en el nostre dia dia i a la nostra vida. Vam començar amb una ruta, on els nois i noies van fer jocs de coneixença. Ja que aquest any veníem de diferents associacions, de Joves La Salle Catalunya, del Bisbat d’Urgell i de Maristes.

Amb testimonis com el d’en Nick Vujicic vam intentar conscienciar els nois i noies que tot està a les nostres mans, que tothom és vàlid si de debò s’ho proposa, que l’important és no perdre mai l’esperança ni deixar de lluitar pels nostres somnis.’ Josué Barba, monitor de vermells.

unnamed‘Aquest any he anat a Taize i ha estat una experiència molt enriquidora i bonica. Veure tanta gent cantant, pregant, col·laborant, … junta és una sensació única i indescriptible. Totes les activitats que hem fet per tal de conèixer a gent de diferents països han estat increïbles. Jo he gaudit moltíssim d’aquests dies de Pasqua en companyia de companys d’altres grups i agrupaments de La Salle i us convido a anar-hi els propers anys, no us em penedireu!’ Xènia Vilà, monitora de 7DE9.

IMG_0220‘Per tercer any, Joves La Salle Catalunya ofereix una Pasqua pels monitors i monitores dels diferents grups, agrupaments i esplais que estem vinculats. Un any més el dijous de Setmana Santa, després d’estar amb els nanos tres dies intensos vivint Pasqua, 11 caps ens hem desplaçat a Avellanes per compartir la Pasqua amb Maristes. Han estat uns dies fantàstics i únics, compartint experiències amb els altres, vivint moments que quedaran sempre en el record, tenint moments per a nosaltres, descobrint maneres d’apropar-nos a les perifèries, … Però sobre tot, tenint sempre present el missatge de Jesús.’ Alba Olvera, monitora de 7DE9. IMG_0216 Dèiem al principi que Pasqua és vida, és primavera, és esperança i resurrecció. I així ha estat per tots els nens i nenes, joves i monitors i monitores de 7DE9 aquesta Setmana Santa vivint plegats moments inoblidables i autèntics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s